SPALATORIE

AUTO

CAFY JR SERVICE & SPALATORIE

Spalatorie auto

Curățarea și spălarea mașinii dumneavoastră reprezintă factori foarte importanți în îngrijirea acesteia. Fiind un loc în care vă petreceți destul de mult timp, aceasta are nevoie de o atenție suplimentară atunci când vine vorba despre felul în care o curățați.

Fiind una dintre cele mai mari spălătorii auto NON STOP din București, CAFY JR vă așteaptă cu un personal calificat, echipamente și materiale de ultimă generație, boxe moderne utilate la ultimele standarde. Avem în plus și pachete promoționale!

Scaunele și banchetele mașinii dumneavoastră vor beneficia de o curățare atentă cu abur, curățare ce se recomandă a fi realizată periodic pentru întreținerea tapițeriei. Datorită temperaturii ridicate a aburului acesta omoară microbii și elimină mirosurile neplăcute fără să afecteze suprafețele. Mirosul de tutun este și el îndepărtat, iar murdăria poate fi apoi aspirată mult mai ușor.

CAFY JR SERVICE & SPALATORIE

PRETURI spalatorie auto

Servicii spalatorie auto

Spalatorie self wash

1 jeton = 3,33 lei                            

 

CAFY JR SERVICE & SPALATORIE

programare online

CAFY JR este locul în care mașina dumneavoatră va primi toată atenția!

CAFY JR beneficiază de echipamente moderne și personal calificat pentru a vă putea rezolva orice problemă pe care o aveți cu mașina dumneavoastră.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button