HOTEL

ANVELOPE

CAFY JR SERVICE & SPALATORIE

CAFY JR SERVICE & SPALATORIE

hotel anvelope

Serviciul nostru de depozitare a anvelopelor vă oferă posibilitatea de a vă elibera spațiul ocupat în mod obișnuit de anvelopele sau jantele autoturismului dumneavoastră.

Fiind deja bine cunoscut faptul că este recomandat să aveți anvelope de vară și anvelope de iarnă, depozitarea celor pe care nu le utilizați poate deveni problematică atunci când nu dispuneți de spațiul ncesar în aparament, balcon sau garaj. De asemenea, este important să rețineți faptul că anvelopele depozitate în condiții nefavorabile se pot deteriora.

Astfel, noi ne-am gândit la binele anvelopelor dumneavoastră și la spațiul pe care îl puteți scuti, vă stăm la dispoziție cu hotelul de anvelope. Spațiul nostru special pentru depozitarea acestora oferă un mediu optim, ferit de umezeală, lumină sau alte soluții care ar putea să le afecteze.

CAFY JR SERVICE & SPALATORIE

Programare online

CAFY JR beneficiază de echipamente moderne și personal calificat pentru a vă putea rezolva orice problemă pe care o aveți cu mașina dumneavoastră.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.
Call Now Button